Apparaten en accessoires
Lamsstoofpotje
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 45min
4 porties
Ingrediënten
-
rozemarijn, vers alleen de blaadjes3 takjes
-
tijm, verse alleen de blaadjes3 takjes
-
salie, vers5 bladeren
-
uien gehalveerd (1 ui)150 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie20 g
-
spek plakken, in stukken (3 cm)70 g
-
lamsstoofvlees, ontbeend in stukken750 g
-
fijn zout naar believen¼ tl
-
vers gemalen zwarte peper plus extra naar believen½ tl
-
wortelen in schijfjes (1-2 cm)2
-
selderstengels in schijfjes (1-2 cm)2
-
2 bouillonblokjes (voor 0,5 l), (vlees of groenten)bouillonpasta (vlees of groenten)2 el
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
droge witte wijn200 g
-
water100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
44.3 g
Calorieën
2479 kJ /
393 kcal
Vetten
42.5 g
Vezels
3.925 g
Koolhydraten
7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Voordeel menu's
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Taartjes van Prei en Venkel met Geitenkaas
Geen beoordelingen
Cholent
Geen beoordelingen
Kabeljauw met citrusboter
50min
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1u.
Gebraden kruiden-sinaas kip en basmati rijst met rozijnen
1u.
Kip met citroen
50min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50min
Kip met amandelen
25min
Vleesgehaktbrood met champignons
1u. 5min
Champagne en bessen trifle
3u. 40min
Mousse van kaas
10min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min